Se fierbe pestele in apa cu sare si zarzavat de supa, dupa dorinta. Se scoate pe farfurie si lasa sa se raceasca. Se curata de pielita si oase, se taie bucatele. Se fierb morcovii, telina si cartoful. Dupa ce se racesc, taiati toate in cubulete.
Taiati cubulete si castravetii. Intr-un castron, se pun toate legumele taiate impreuna mazarea si pestele. Adaugati maioneza dupa gust si amestecati bine tot. Sarati si piperati dupa gust. Puneti salata pe un platou si cu o lingura dati forma de peste sau forma care doriti.
Deasupra decorati cu putina maioneza si ornati cu castraveti, ardeii (gogosari) murati, ou fiert, morcov, masline…etc
Cantitatea de legume si peste poate fii modificata, dupa cum va place. Daca vreti o salata cu gust mai intens de peste, mariti si cantitatea de peste.
Lasagna este un preparat delicios si destul de versatil. Iata o reteta clasica pentru lasagna cu carne:
Lasagna - delicios si usor de preparatSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateAcestea sunt vestitele clatite americane, groase, spongioase care sunt adesea consumate cu sirop de artar sau bacon prajit....
American pancakesBriose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache
Comentarii