Fileurile se spală, se şterg, se ung cu ulei, se presară cu condimente, sare, piper, boia şi zeamă de lămâie. Se rulează şi se leagă cu aţă. Se pun la prăjit.
Usturoiul se dă pe răzătoarea cu ochiuri mici şi se amestecă cu smântână, lapte, sare şi mărar tocat.
Rulourile prăjite se servesc cu sosul de smântână.
Poftă bună!
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii