Se curata pestele, se sareaza si se pune in vasul de la aparat.
Se curata ceapa, se toaca si se pune la prajit cu putin ulei.
Intre timp se toaca ardeiul, gogosarul si telina in felii fine si se adauga peste ceapa, se taie morcovii rondele si se pun in tigaie la prajit; se pune capac si se lasa la foc mic pana cand se patrund legumele, se adauga sare, ierburi aromate, piper, foi de dafin, orezul se amesteca si se toarna compozitia in oala cu peste, se mai toarna 2 cani de apa, se pune o masura de orez si doua masuri de apa, se pune capacul, se pozitioneaza aparatul la functia high pentru doua ore si 30 minute. Cand orezul este fiert si apa a disparut, este semn ca mancarea este gata, se opreste aparatul si se rastoarna mancarea pe un platou.
Sa aveti pofta, dragilor!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii