Pestele se spala, se sterge cu un prosop, se condimenteaza cu sare si piper.
Intr-o tigaie se prajesc putin pe ambele parti in uleiul incalzit. Se scot intr-o farfurie pe care o vom acoperi cu un capac.
In uleiul in care am prajit pestele, se adauga ceapa taiata fideluta, lasam sa se caleasca putin, dupa care adaugam ardeiii, rosiile, usturoiul, tocate marunt.
Lasam sa se caleasca 3 minute impreuna, dupa care adaugam bulionul, apa, foile de dafin, cimbru, condimente dupa gust si lasam cca. 10 min sa fiarba.
Intr-o tava unsa cu ulei, adaugam sosul de rosii, pestele, vinul, amestecam putin si dam tava la cuptorul incalzit, cca. 20-30 min.
O rețetă simplă din caietul de prăjituri al mamei, cu ingredeinte ce sigur se găsesc în cămara...
CORNULEȚE DE POSTCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii