Pregatim pestele, il impartim in portii egale.
Amestecam cele doua faini cu sare si piper. Trecem fiecare bucata de peste prin faina si prajim in ulei bine incins.
Pentru marinada, taiam legumele in bucati medii.
Asezam intr-un vas la fiert otetul impreuna cu apa, foaia de dafin, mierea de albine, boabele de piper si mustar, sarea.
Cand zeama a fiert, asezam legumele, usturoiul strivit si acoperim. Lasam pana la primul clocot.
Tragem vasul cu marinada deoparte si asezam bucatile de peste.
Servim impreuna cu legumele, alaturi de mamaliga sau orez.
Pofta buna!
Covrigii cu mac si sare sunt o alegere populara pentru micul dejun, gustare sau chiar o rontaiala rapida in timpul zilei....
Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfectaPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateUn chec foarte gustos care a disparut mult mai repede decat m-as fi asteptat. Este cu suc de portocale in compozitie si...
Chec cu portocaleIncearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos
Comentarii