Pregatim pestele, il impartim in portii egale.
Amestecam cele doua faini cu sare si piper. Trecem fiecare bucata de peste prin faina si prajim in ulei bine incins.
Pentru marinada, taiam legumele in bucati medii.
Asezam intr-un vas la fiert otetul impreuna cu apa, foaia de dafin, mierea de albine, boabele de piper si mustar, sarea.
Cand zeama a fiert, asezam legumele, usturoiul strivit si acoperim. Lasam pana la primul clocot.
Tragem vasul cu marinada deoparte si asezam bucatile de peste.
Servim impreuna cu legumele, alaturi de mamaliga sau orez.
Pofta buna!
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii