Se curata pestele de intestine si solzi, se taie in bucati potrivite sau rondele daca e macrou si se sareaza.
Se curata si cartofii de coaja, se spala si se taie rondele. Rondele se taie si rosiile si ardeiul gras, iar morcovii si pastarnacul se rad pe razatoare.
Se ia o tava, se unge cu putin ulei se aseaza cartofii in asa fel incat sa formeze o patura pe fundul tavii, apoi se presara o parte din legumele rase, cateva rondele de ardei gras, rosii peste, urmeaza pestele, din nou rosii peste peshte, ardei gras rondele, legumele rase. Inainte de a baga la cuptor se mai pune putin ulei deasupra si o ceasca de apa si se baga la cuptor.
Cand e aproape gata se amesteca bulionul cu vinul, se toarna in tava, se mai lasa cateva minute la cuptor si apoi se scoate.
pofta buna!
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaPentru ca primisem cateva cirese, am zis sa pregatesc ceva cu ele, sa nu le consumam doar asa! Am facut aceste pariziene cu...
Desert pariziene cu jeleu de cireseSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii