Se curata pestele de intestine si solzi, se taie in bucati potrivite sau rondele daca e macrou si se sareaza.
Se curata si cartofii de coaja, se spala si se taie rondele. Rondele se taie si rosiile si ardeiul gras, iar morcovii si pastarnacul se rad pe razatoare.
Se ia o tava, se unge cu putin ulei se aseaza cartofii in asa fel incat sa formeze o patura pe fundul tavii, apoi se presara o parte din legumele rase, cateva rondele de ardei gras, rosii peste, urmeaza pestele, din nou rosii peste peshte, ardei gras rondele, legumele rase. Inainte de a baga la cuptor se mai pune putin ulei deasupra si o ceasca de apa si se baga la cuptor.
Cand e aproape gata se amesteca bulionul cu vinul, se toarna in tava, se mai lasa cateva minute la cuptor si apoi se scoate.
pofta buna!
Nici nu ai ce sa zici, e un deliciu total!
Desert prajitura rasturnata cu mere si crema de vanilieDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoReteta de drob de miel. Drob traditional de miel reteta simpla pas cu pas. Reteta de drob de miel cu prapure si oua fierte....
Drob de miel
Comentarii