Peste Irlandez

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • file de peste alb (pangasius sau cod) 500 gr
  • 2 oua
  • 300 gr faina
  • sare
  • piper
  • o doza de bere
  • ulei ptr prajit

Mod de preparare

Aluat: se pune faina in castron, sare, piper, cele 2 oua, berea treptat si se amesteca cu telul pana cand obtinem un aluat de consistenta clatitelor sau ceva mai gros.

Se incinge uleiul in tigaie si se tavalesc bucatile de peste prin aluat apoi se prajesc pe ambele fete.

Se servesc calde cu felii de lamaie si garnitura de cartofi natur sau prajiti.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza

Budinca de dovlecei cu branza
Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine
Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise
Cele mai apreciate rețete
Salata olteneasca - Csalamale
1
Romania

Salata olteneasca - Csalamale

Salata olteneasca - Csalamale
Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna
2
Romania

Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna

Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna
Savarine cu frisca
3
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Prajitura Schneider
4
Romania

Prajitura Schneider

Prajitura Schneider
Fursecuri cu Crema de Zahar Ars
5
Romania

Fursecuri cu Crema de Zahar Ars

Fursecuri cu Crema de Zahar Ars