Peste in Sos Picant

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Peste 1 kg
  • Pasta de tomate 4 linguri
  • Faina 100 g
  • foi de dafin 3 buc
  • piper boabe 10 buc
  • Boia ardei iute 1 lingurite
  • sare si piper 5 g

Mod de preparare

Curatam pestele, il portionam si il dam prin faina.
Punem o tigaie pe foc, adaugam ulei si lasam sa se incinga bine. Adaugam bucatile de peste si le prajim bine.

Separat, intr-o cratita, adaugam toate condimentele si cateva linguri de ulei din tigaia in care am prajit pestele si punem pe foc cateva minute.
Adaugam pasta de tomate si un pahar sau doua de apa calduta. In functie de cat de gros dorim sosul.

Lasam sa dea intr-un clocot.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici