Intindeti doua foi de 35x50cm de folie rezistenta pe o suprafata plana de lucru. Puneti jumatate din cantitatea de ceapa, ghimbir, ardei rosu si ciuperci in centrul fiecari folii.
Deasupra fiecarei gramajoare de legume puneti jumatate din fileurile de peste. Stropiti fiecare gramajoara de legume si peste cu suc de lamaie, sos Teriyaki si ulei.
Uniti capetele lungi ale foliei si impaturiti-le pentru a sigila. Impaturiti deasupra capetele scurte de mai multe ori pentru a inchide bine.
Puneti polita in bolul cuptorului. Reglati temperatura la 180 grade c. Puneti ambele pachete infoliate una langa alta, direct pe polita si lasati-le 15 min. Deschideti cu grija pachetele.
Serviti pestele cu legume si supa.
- cuptor cu convectie, cu sau fara halogen
(sursa: Iuliajewel)
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii