Peste in Crusta de Susan

Complexitate
redusa
Peste in Crusta de Susan

Ingrediente

  • 4 fileuri de peste sau 2 pesti (eu am avut doua stiuci)
  • 2 oua
  • seminte de susan
  • faina
  • vegeta si sare dupa gust
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Daca aveti peste file este mai simplu, dar daca aveti pestii intregi va trebui sa scoateti fileul.

Filetare peste:
Pestelui i se taie capul, aripioarele si se curata bine in interior. Se taie pe spate orizontal cu un cutit foarte ascutit, deasupra sirului. Se transeaza usor cu cutitul, taind uniform deasupra oaselor pana scoatem fileul. Dupa ce fileul a fost scos cu ajutorul unei pensete se scot oasele ramase in acesta.
La fel procedam si cu cealalta parte de a pestelui, pt. a scoate fileul.

Fileul de peste se portioneaza in bucatele potrivite dupa care se condimenteaza pe ambele parti cu sare si vegeta. Atentie: Sarea si vegeta se pun dupa gustul fiecaruia!

In trei vase separate se pun ouale batute bine, faina si susanul.

Pestele se trece prima data prin faina, dupa care prin ou si in final prin susan. Dupa e l-am trecut prin cele trei ingrediente, se prajeste in uleiul incins. Cand s-a rumenit pe ambele parti se scoate intr-un vas tapetat cu servetel.
Se serveste alaturi de garnitura dorita, eu am servit langa niste ciupercute umplute cu branza topita, niste cartofiori natur si un sos de usturoi apetisant (urmeaza sa postez reteta).
Pofta buna!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni
Briose cu afine - reteta de briose pufoase

Briose cu afine - reteta de briose pufoase

Briosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...

Briose cu afine - reteta de briose pufoase
Cartofi boieresti - simplu si bun

Cartofi boieresti - simplu si bun

Cartofii boieresti sunt un fel de mancare simplu de preparat, ieftin si cu ingrediente la indemana oricui.

Cartofi boieresti - simplu si bun
Cele mai apreciate rețete
Tarta cu aluat fraged si umplutura de mere. Cel mai fraged si gustos aluat.
2
Dulciuri

Tarta cu aluat fraged si umplutura de mere. Cel mai fraged si gustos aluat.

O minunata minunata tarta cu aluat crocant și umplutură dulce de mere.

Tarta cu aluat fraged si umplutura de mere. Cel mai fraged si gustos aluat.
Sirop de Soc Pentru Iarna
3
Conserve, muraturi

Sirop de Soc Pentru Iarna

Sirop de Soc Pentru Iarna
Pandispan cu mere si budinca
4
Dulciuri

Pandispan cu mere si budinca

Pandispan cu mere si budinca
Inghetata cu Branza si Capsuni
5
Dulciuri

Inghetata cu Branza si Capsuni

Inghetata cu Branza si Capsuni
Parteneri
Tort cu ciocolata si mascarpone
Bucataras.RO

Tort cu ciocolata si mascarpone

O am in caietul cu prajituri de ceva vreme si ptr weekend-ul acesta am avut motiv de sarbatorit,aniversarea noastra de 7 ani...

Tort cu ciocolata si mascarpone
Coulis de capsuni
Culinar.RO

Coulis de capsuni

• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...

Coulis de capsuni
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent. citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!