Sarati, piperati fileurile de peste si dati deoparte.
Radeti pe razatoarea mare morcovul si telina. Tocati marunt ceapa, usturoiul si taiati cubulete ardeiul. Caliti-le in ½ unt incins, pana se inmoaie. Dati deoparte.
Separat, in restul de unt incins, caliti ciupercile feliate pana sunt facute si zeama scazuta. Spre sfarsit, adaugati amestecul cu morcov, condimentati cu sare si piper, dupa gust si aromati cu patrunjel verde, tocat marunt. Lasati la racit.
Puneti 1- 2 linguri de umplutura peste fiecare fileu, cateva frunze de patrunjel verde, rulati, sigilati cu scobitori si asezati intr-un vas termorezistent uns cu unt.
Repartizati restul umpluturii peste peste si imbracati totul in maioneza.
Presarati uniform cu cascaval ras.
Dati la cuptorul incins, la foc potrivit spre mare, pentru aproximativ 20 min sau pana ce pestele este facut, cascavalul topit si prinde deasupra o crusta frumos aurita.
Serviti cat este cald.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaUn preparat extraordinar de gustos!
Somon cu sos aioli in pergamentMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii