Se taie ceapa marunt si se caleste in putin ulei, cand se face sticloasa se pune 1 cana de apa, lasam 10 min, apoi taiem pestele intreg fara cap si coada, in bucatele de lungimea 3 degete (latimea a 3 degete unul langa altul) si il punem peste ceapa.
Apoi adaugam, morcovul si ardeiul taiate bucatele mici si 2 cani de apa, sare, vegeta, piper si foi de dafin. Lasam sa scada apa, apoi mai adaugam 3 cani. Cand a scazut si apa asta, punem bulionul si 1 cana cu apa!
Cand a scazut apa e gata!
Recomand cu incredere! Oasele mari din peste se vad si le puteti elimina cand mancati!
Pofta buna!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorDesignul acestei placinte l-am vazut pe net, dar nu stiu sa spun unde,doar am retinut ideea si am aplicat-o ca tare mi-a placut!
Placinta impletita cu carnatiEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii