Pastrav la cuptor cu legume si sos Meuniere

Postat pe: 28-06-2018
(1)

Ingrediente

5 pastravi mai micuti
2 legaturi de patrunjel
1 ceapa mare
1-2 morcovi
50-100 g unt
Sare + piper
1-2 lamai

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Timp gatire

GĂTIRE

01h
Numar portii

PORȚII

5 portii
Mod de preparare:
Se curata pastravul si se presara cu sare si piper.
Ceapa se curata si se taie julien. iar morcovul se taie rondele dupa care se unge tava cu unt.
Se pune pestele impreuna cu ceapa si morcovul si se da la cuptor.

Sosul Meuniere:

Se topeste untul ramas intr-o tigaie, punem patrunjelul tocat , lasam 2-3 min, dupa care adaugam putina coaja de lamaie si zeama de la o lamaie intreaga. Mai lasam pe foc inca 3-4 minute.

Sosul astfel obtinut se toarna peste pestele scos din cuptor.

Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Pastrav la cuptor cu legume si sos Meuniere" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pastrav la cuptor cu legume si sos Meuniere