Uleiul se pune la incins, apoi ceapa si fideua si se calesc un pic. Cand incepe sa prinde culoare se trage de pe foc. Peste ceapa si fideaua prajita se adauga ardeiul prajit cu usturoi si bulionul.
Ardeiul cu usturoi se prajesc separat. Se amesteca, se adauga azafran, supa si se lasa sa fiarba 7-10 min la foc potrivit. Cand este aproape gata se adauga crevetii curatati (sau dupa caz scoicile).
Este mai buna calda dar se poate servi si rece.
Dovleceii pane sunt un aperitiv delicios, perfect pentru orice masa. Preparati din felii subtiri de dovlecei, trecute prin...
Dovlecei pane - un aperitiv deliciosO minunata minunata tarta cu aluat crocant și umplutură dulce de mere.
Tarta cu aluat fraged si umplutura de mere. Cel mai fraged si gustos aluat.Ideea acestei rețete de cartofi în crustă de malai, am preluat-o de pe blogul Absolut Delicios și țin să le...
Aperitiv cartofi in crusta de malaiO inghetata foarte buna!
Inghetata frantuzeasca de vanilieIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii