Pestisorii se fierb pana incep usor sa se desprinda depe os.Atentie nu se fierb prea tare!!!
Dupa ce s-au racit se separa usor de pe os,dupa care se trec prin masina de tocat carne(pe sita mai mica).Ceapa se taie in patru si se caleste in 50 ml ulei,dupa care se trece si ea prin masina.
Pestele se amesteca cu ceapa ,miezul de paine inmuiat in apa,usturoiul zdrobit ,ouale si patrunjelul .Se amesteca bine dupa care se condimenteaza dupa gustul fiecaruia cu sare,vegeta si piper.
Din pasta obtinuta se formeaza bilute care se da prin pesmet si se prajesc in ulei incins.
Se servesc cu garnitura dorita.
Pofta buna!!!
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaAceasta supa este foarte cunoscuta si apreciata. Exista 3 feluiri de Soleanka: de peste, ciuperci si carne. Astazi v-o...
Soleanka - Supa rusesca de carneSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii