Chiftelute de peste

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1,5 kg peste mai mic (eu am folosit porcusor,albitura,clen)
  • 2 felii de paine
  • 3 oua
  • o capatana usturoi
  • 3 cepe
  • o legatura patrunjel
  • sare,vegeta si piper dupa gust
  • pesmet
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Pestisorii se fierb pana incep usor sa se desprinda depe os.Atentie nu se fierb prea tare!!!
Dupa ce s-au racit se separa usor de pe os,dupa care se trec prin masina de tocat carne(pe sita mai mica).Ceapa se taie in patru si se caleste in 50 ml ulei,dupa care se trece si ea prin masina.
Pestele se amesteca cu ceapa ,miezul de paine inmuiat in apa,usturoiul zdrobit ,ouale si patrunjelul .Se amesteca bine dupa care se condimenteaza dupa gustul fiecaruia cu sare,vegeta si piper.
Din pasta obtinuta se formeaza bilute care se da prin pesmet si se prajesc in ulei incins.

Se servesc cu garnitura dorita.
Pofta buna!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza

Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza

Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...

Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza
Prajitura cu crema de lapte si mousse de capsuni

Prajitura cu crema de lapte si mousse de capsuni

Prajitura cu crema de lapte si mousse de capsuni
Cele mai apreciate rețete
Tavalita cu Nuca
1
Dulciuri

Tavalita cu Nuca

Tavalita cu Nuca
Prajitura cu mere, budinca si foietaj
3
Dulciuri

Prajitura cu mere, budinca si foietaj

Prajitura cu mere, budinca si foietaj
Inghetata de trandafiri si banane
4
Dulciuri

Inghetata de trandafiri si banane

Inghetata de trandafiri si banane
Tort din salata de boeuf light
5
Salate

Tort din salata de boeuf light

Tort din salata de boeuf light
Parteneri
Soleanka - Supa rusesca de carne
Bucataras.RO

Soleanka - Supa rusesca de carne

Aceasta supa este foarte cunoscuta si apreciata. Exista 3 feluiri de Soleanka: de peste, ciuperci si carne. Astazi v-o...

Soleanka - Supa rusesca de carne
Socată reţeta bunicii
Culinar.RO

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...

Socată reţeta bunicii
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Gustos.RO

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri

Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...

Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri