In tigaia cu ulei se prajeste citeva minute pestele pe toate partile pina se schimba la culoare. Alaturi de el se pune ardeiul gras, maslinele si sucul de rosii + sarea. Se lasa la foc mediu cu capacul pus 5 min pe o parte si alte 5 pe cealalta parte.
Se intorc bucatile de peste cu grija, cu paleta sa nu le rupeti. Nu se introduce furculita in carne!! (nota pt incepatori lol)
Cind e gata se adauga piperul macinat proaspat si daca vreti putina verdeata (patrunjel, marar) proaspete. evident...
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaDemult am vrut sa-l fac, saptamana aceasta am avut si ocazia potrivita! E un tort racoros, ca o inghetata, s-a topit practic...
Tort diplomat cu zmeura si ananasMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii