Biban (Fileuri) in Sos

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Biban (Fileuri) in Sos

Ingrediente

  • 2 fileuri de biban (sau orice alt peste) taiate in cuburi mai maricele sau intregi
  • citeva masline obligatoriu negre
  • 1/2 ardei gras taiat fishiutze subtirele
  • 1 pahar de suc de rosii (cu pulpa de rosie in el)
  • 1-2 linguri de ulei
  • sare
  • piper dupa gust

Mod de preparare

In tigaia cu ulei se prajeste citeva minute pestele pe toate partile pina se schimba la culoare. Alaturi de el se pune ardeiul gras, maslinele si sucul de rosii + sarea. Se lasa la foc mediu cu capacul pus 5 min pe o parte si alte 5 pe cealalta parte.

Se intorc bucatile de peste cu grija, cu paleta sa nu le rupeti. Nu se introduce furculita in carne!! (nota pt incepatori lol)

Cind e gata se adauga piperul macinat proaspat si daca vreti putina verdeata (patrunjel, marar) proaspete. evident...

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)