Baby hering pane in aluat cu bere

Postat pe: 07-02-2017
(0)

Ingrediente

500 g baby hering
3 oua
1/2 sticla bere
faina cat cuprinde
pudra de usturoi
sare
piper proaspat macinat
susan
1 iaurt mic
1 catel de usturoi
marar
patrunjel
lamaie
ulei pentru prajit

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Timp gatire

GĂTIRE

30min
Numar portii

PORȚII

4 portii
Batem ouale, apoi adaugam faina cat sa iasa o compozitie mai groasa. Subtiem cu bere. Condimentam apoi, cu sare, piper proaspat macinat si pudra de usturoi.
Se amesteca pana devine un aluat consistent, dar nu prea gros. Pestele il taiem pe jumatate, scoatem sira spinarii, in rest nu mai are oase.
Trecem pestele prin compozitia rezultata, il presaram cu susan si il punem la prajit in ulei incins. Se prajeste pe ambele parti si se pune servetel de hartie, ca sa absoarba excesul de ulei.
Pentru servire, se pregateste un sos din iaurt amestecat cu usturoi pisat marar si patrunjel fin tocat si optional zeama de lamaie. Acest preparat este excelent, servit cu un pahar de bere.
Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Baby hering pane in aluat cu bere" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Baby hering pane in aluat cu bere