Batem ouale, apoi adaugam faina cat sa iasa o compozitie mai groasa. Subtiem cu bere. Condimentam apoi, cu sare, piper proaspat macinat si pudra de usturoi.
Se amesteca pana devine un aluat consistent, dar nu prea gros. Pestele il taiem pe jumatate, scoatem sira spinarii, in rest nu mai are oase.
Trecem pestele prin compozitia rezultata, il presaram cu susan si il punem la prajit in ulei incins. Se prajeste pe ambele parti si se pune servetel de hartie, ca sa absoarba excesul de ulei.
Pentru servire, se pregateste un sos din iaurt amestecat cu usturoi pisat marar si patrunjel fin tocat si optional zeama de lamaie. Acest preparat este excelent, servit cu un pahar de bere.
Pofta buna !
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaCozonacul fără frământare sau cu frământare redusă este o bunătate cu un aluat pufos și umplutură...
Rețeta de cozonac fără frământare - Pufos, dulce și aromatMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii