Rosii Umplute cu Ciuperci

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 rosii mijlocii
  • 5 oua
  • 150g ciuperci
  • 2 ardei grasi (rosu, galbensau verde)
  • 1 ceapa mare rosie
  • 2-3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • frunze salata
  • 3-4 linguri maioneza
  • zeama de lamaie de la 1
  • 2 lamai

Mod de preparare

Speli rosiile, salata si ciupercile, in prealabil curatate. Tai cate un capacel fiecarei rosii, la partea dinspre codita si cu o lingurita, le scoti miezul. Le presari putina sare si le lasi cu gura in jos sa se scurga.

In uleiul incins, calesti usor ceapa curatata si maruntita, adaugi ciupercile taiate felii si dupa 10 minute, ardeii taiati fideluta. Amesteci pentru ca legumele sa se caleasca uniform, iar cand s-au inmuiat, torni ouale batute impreuna cu sare si piper.

Rastorni omleta pe o farfurie, o lasi sa se raceasca, dupa care o tai fideluta si o amesteci cu maioneza. Cu aceasta compozitie umpli rosiile, pe care le asezi pe un platou decorat cu frunze de salata.
Le stropesti cu zeama de lamaie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici