Se spala vinetele si se taie in felii f. subtiri, pe lungime. Se presara cu sare si se lasa 10 minute.
Se sterg feliile cu hartie absorbanta si se prajesc usor in uleiul incins, dupa care se scot si se pun pe un servet absorbant.
Separat se amesteca bine branza de vaca si telemeaua rasa cu 2 oua. Eu nu am mai adaugat sare, dar daca trebuie, fiecare pune dupa gustul sau.
Se aseaza in tava un rand de felii de vinete, se ung cu pasta de rosii si se presara cu usturoiul zdrobit. Se pune 1/2 din cantitatea de branza, se rapata cu inca un rand de vinete si altul de branza, iar deasupra vinete. Se ung cu un ou batut bine si se presara cu telemea rasa.
Se coace in cuptorul preincalzit cca 30 min. ( pana se gratineaza).
Ae pot servi calde sau reci, insotite de salata.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza"Culori de toamnă în bucate." Pe una dintre fetițele mele o cheama Andreea și cu ocazia zilei onomastice...
Reteta de tort cu mere si blat pufosMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii