Puneti in tigaie 2-3 linguri de ulei de masline , un catel de usturoi si spanacul fiert, sarati si caliti la foc mediu cateva minute . Scoateti catelul de usturoi din tigaie iar spanacul il tocati marunt cu cutitul sau cu robotul de bucatarie. Nautul fiert il dati prin masina de tocat ca sa devina un piure. Puneti piureul de naut intr-un castron cu ouale, smantana, spanacul maruntit, parmezanul, sare , piper, usturoiul granulat . Ungeti mini formele cu unt , puneti compozitia circa trei sferturi in fiecare . Toate formele le puneti intr-o tava cu apa si coaceti in cuptor in bain-marie.
Cand sunt gata , le scoateti din forme si le serviti daca doriti cu felii calde de costita afumata putin rumenite in tigaie .
Ficateii de pui cu ceapa si patrunjel sunt o mancare savuroasa si usor de preparat, perfecta pentru un pranz sau o cina...
Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparatPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorO reteta usoara pe care si politistul Godina o poate prepara fara prea multe batai de cap.
Cornuri Godina cu nuca si dulceata de pruneNu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii