Fasole Galbena Pastai cu Carne de Porc

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Fasole Galbena Pastai cu Carne de Porc

Ingrediente

  • Fasole galbena lata
  • 2 morcovi taiati rondele
  • 1 ceapa tocata marunt
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ardei gras tocat
  • 2-3 rosii decojite si tocate
  • sare si piper dupa gust
  • 4 feliute de bacon
  • 750 g carne de porc, taiata bucatele mai mici
  • patrunjel frunza tocat
  • 2 linguri ulei
  • 2-3 catei de usturoi (optional)

Mod de preparare

Deci aici este linkul de la semipreparate de tip gospodina

Am scos din punga ceapa tocata, rosiile decojite, morcovul si patrunjelul radacina taiate felii, ardeiul tocat si el si le-am asezat intr-o cratita cu 2 linguri de ulei, asa congelate cum au fost. Am dat drumul la foc si am dunstuit pentru 2-3 minute, apoi am adaugat bucatelele de carne si am dunstut in continuare (am pus si putina apa, doar cat sa acopere putin carnea).

Dupa circa 5 minute am adaugat fasolea congelata si apa (supa de pui/legume/vita) si am lasat la fiert. Intre timp am taiat bucatele mici feliile de bacon si le-am prajit, am adaugat peste fasole baconul (fara untura lasata), dupa care am dres de sare si piper.

Apa in cratita este doar cu 2 degete deasupra fasolei. Daca scade apa, se mai adauga tot cate putin ca sa nu ne iasa fasolea asta ca o supa. Pentru gust, cine doreste poate sa puna si putin usturoi spre sfarsitul fierberii.

Se presara patrunjel tocat deasupra si se inchide ochiul aragazului. Se serveste cu smantana.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Chec cu cirese - desert pentru toata familia

Chec cu cirese - desert pentru toata familia

Checul cu cirese este un desert delicios si usor de preparat, ideal pentru zilele de vara. Cu un aluat pufos si aromat,...

Chec cu cirese - desert pentru toata familia
Supa crema de ciuperci - foarte aromata

Supa crema de ciuperci - foarte aromata

Aceasta supa crema de ciuperci este perfecta in orice moment al zilei, fiind reconfortanta si plina de aroma!

Supa crema de ciuperci - foarte aromata
Lipii Naan - painici indiene pufoase si delicioase

Lipii Naan - painici indiene pufoase si delicioase

Lipia Naan este un fel de paine rotunda, pufoasa, care este populara în bucataria indiana si subcontinentul indian in...

Lipii Naan - painici indiene pufoase si delicioase
Cele mai apreciate rețete
Chec marmorat
1
Dulciuri

Chec marmorat

Chec marmorat
Amandine III
3
Dulciuri

Amandine III

Amandine III
Chec tigrat
4
Dulciuri

Chec tigrat

Chec tigrat
Papricas de Cartofi cu Pui
5
Mancaruri cu carne

Papricas de Cartofi cu Pui

Papricas de Cartofi cu Pui
Parteneri
Desert eclere
Bucataras.RO

Desert eclere

V-am spus vreodata ca eclerele sunt dulciurile mele preferate?

Desert eclere
Mini tarte cu ciocolata si capsuni
Culinar.RO

Mini tarte cu ciocolata si capsuni

Deserturi de vara Aceste minitarte sunt usor de preparat, foarte delicioase si foarte frumusele. Am cautat mai multe retete...

Mini tarte cu ciocolata si capsuni
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Gustos.RO

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata

Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia