Se curata dovlecelul de coaja si se taie felii subtir, care se presara cu putina dare. Peste cca 15 min. se sterg cu hartie absorbanta.
-Se curata fasolea, se spala, se rupe in bucati de cca 5 cm sui se oparaeste.
-Se rade telemeau, urda ( daca este branza de vaca se zdrobeste cu furculita). Se amesteca toate cu 3 oua si cu mararul tocat marunt s icu fasolea scursa.
-Se unge un vas termorezistent si se tapeteaza cu pesmet ( eu nu am facut-o si a functionat! )
-Se pune un strat de rondele de dovlecei, se toarna peste ei amestecul de branza si fasole, se netezeste si se acopera cu rondele de dovlecei.
-Se bate bine oul ramas si se repartizeaza uniform-cu pensula -peste dovlecei.
-Se orneaza cu felii de rosie
-Se coace in cuptorul preincalzit cca 50min. la 200 gr. C.
-Se portioneaza dupa ce s-a racit putin.
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de post
Comentarii