Se curata dovlecelul de coaja si se taie felii subtir, care se presara cu putina dare. Peste cca 15 min. se sterg cu hartie absorbanta.
-Se curata fasolea, se spala, se rupe in bucati de cca 5 cm sui se oparaeste.
-Se rade telemeau, urda ( daca este branza de vaca se zdrobeste cu furculita). Se amesteca toate cu 3 oua si cu mararul tocat marunt s icu fasolea scursa.
-Se unge un vas termorezistent si se tapeteaza cu pesmet ( eu nu am facut-o si a functionat! )
-Se pune un strat de rondele de dovlecei, se toarna peste ei amestecul de branza si fasole, se netezeste si se acopera cu rondele de dovlecei.
-Se bate bine oul ramas si se repartizeaza uniform-cu pensula -peste dovlecei.
-Se orneaza cu felii de rosie
-Se coace in cuptorul preincalzit cca 50min. la 200 gr. C.
-Se portioneaza dupa ce s-a racit putin.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii