Se toaca ceapa si varza
Intr-un vas mai mare,se caleste ceapa in margarina incinsa,apoi carnea si se mai lasa pe foc,5 min,amestecand,pana ce aceasta devine sfaramicioasa.
Se adauga varza,se condimenteaza cu sare,piper,boia iute(dupa gust)si pasta de tomate,impreuna cu zaharul, omogenizate in supa.
Se lasa sa fiarba aproximativ 20-30 min,la foc moale,pana ce se evapora tot lichidul.
Intre timp,se unge o forma de sufleu cu margarina,inclusiv peretii si se tapeteaza cu pesmet(eu am folosit un vas yena)
Se incinge cuptorul la 175 grade Celsius.
Se pune in forma pregatita, amestecul de varza si carne,peste care se presara cascavalul ras.
Peste sufleu se toarna ouale batute cu lapte si condimentate cu sare si piper.
Se da la cuptorul incins,la foc potrivit,30-45 min,sau pana ce se rumeneste frumos.
Se serveste cald,cu pireu de cartofi.
Se poate consuma cu smantana.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii