Avand burta achizitionata intr-un vas mare o punem la fiert impreuna cu ceapa, cu morcovul, cu telina si pastarnacul. In momentul in care consideram ca a fiert indeajuns scoatem burta si o asezam sa se raceasca,
Apoi trecem la taierea ei in fasai late de 1 cm.
Curatam usturoiul si i-l cchisam in mojar bine de tot.
Spargem ouale si oprim galbenusurile care le stingem cu zeama de la lamai si portocala peste care adaugam smantana si obtinem un sos.
Gogosarii in otet ii taiem fideluta.
Facem referire la taiatul burtii precum ca alegem numai vana sau muchia burtii pentru a fi taiata.
Asezam fasaiele de burtaintrun castron, punem sosul peste, gogosarul taiat fideluta, usturoiul chisat, un pic de otet si sare dupa caz. Amestecam si putem trece la servire deoarece se poate servi numai cald.
Poare fi servit ca aperitiv cald, ca un antreu intre doua feluri de mancare la care adaugam mujdei, smantana, otet, ardei iute.
Poate incepe sau poate termina orrrice chiolhan boieresc care se respecta
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii