Se fierb cartofii in coaja, in apa cu sare, dar nu foarte bine fierti, apoi se scurg si se lasa sa se raceasca, apoi se dau prin razatoarea mare. Cartofii razuiti se amesteca cu o lingura de ulei de masline, sare, galbenusul de ou, se condimenteaza si se adauga si o lingurita de legume deshidratate, se presara si marar fin tocat apoi se fac 3 turtite, modelate cu mana sau o forma circulara, apoi se coc cca 20 de minute in tava tapetata cu hartie de copt. Cand incep turtitele sa se rumeneasca se scot, se presara deasupra cascaval ras si se mai dau 5 minute pentru gratinare.
Legumele se taie rondele, inclusiv ceapa rosie si se calesc intr-un pic de ulei de masline, alaturi de ele se pun si cele 3 rondele de muschiulet, batute un pic cu ciocanul de snitele, sarate si condimentate.
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii