Tochitura din Vasvár

Complexitate
redusa
Tochitura din Vasvár

Ingrediente

  • -100 g slanina afumata
  • -100 g untura de porc
  • -700 g carne de porc
  • -100 g ceapa rosie
  • -500 g rosii
  • -500 g ardei gras
  • -200 g ficat de pui
  • -150 g ciuperci
  • -150 g mazare boabe
  • -20 g boia paprika
  • -3- 4 catei de usturoi
  • -1/2 legatura patrunjel verde
  • -sare
  • -piper

Mod de preparare

Taiati carnea bucatele mai mari, ciupercile curatate in felii, slanina fasiute si tocati marunt patrunjelul verde si ceapa.
Taiati rosiile si ardeiul gras, curatat de cotor si seminte, in cubulete, iar usturoiul zdrobiti-l.
Prajiti slanina in untura incinsa si dati deoparte.

Prajiti bucatelel de carne in untura ramasa, adaugati ciupercile, ceapa, rosiile, ardeiul si caliti-le pana sunt facute pe jumatate, amestecand mai des, apoi puneti boiaua. Adaugati ficatul curatat, slanina prajita, mazarea, usturoiul, putina apa, daca mai este nevoie si lasati la inabusit pana ce ingredientele sunt facute si sosul scazut bine.

La sfarsit, condimentati cu sare si piper, dupa gust si presarati cu patrunjel verde.
Serviti cald, alaturi de cartofi natur si o salata de sezon sau muratura preferata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide
Friptura De Miel

Friptura De Miel

Friptura De Miel
Drob de Miel

Drob de Miel

Drob de Miel
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Kinder Bueno
1
Dulciuri

Prajitura Kinder Bueno

Aceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...

Prajitura Kinder Bueno
Negresa (III)
2
Dulciuri

Negresa (III)

Negresa (III)
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
3
Aperitive

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Peste cu telina si sos de portocale
4
Mancaruri cu peste

Peste cu telina si sos de portocale

Peste cu telina si sos de portocale
Dovlecei umpluti - reteta practica si rapida
5
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei umpluti - reteta practica si rapida

Acesti dovlecei sunt umpluți cu un amestec bogat de piept de pui, cascaval, mozzarella, ciuperci, bacon si ierburi...

Dovlecei umpluti - reteta practica si rapida
Parteneri
Ciuperci in sos de rosii picant - de post
Bucataras.RO

Ciuperci in sos de rosii picant - de post

O mancare de post tare buna si gustoasa si e gata in maxim o jumatate de ora daca ai toate ingredientele la indemana si...

Ciuperci in sos de rosii picant - de post
Cozonac pufos cu aluat oparit
Culinar.RO

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Pasca traditionala
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala