Treceti carnea taiata cubulete prin faina, rumeniti-o putin in ulei incins si scoateti-o din grasime.
Caliti apoi ceapa tocata marunt, iar cand incepe sa se aureasca, adaugati cartofii taiati cubulete potrivite si lasati pe foc, amestecand continuu, pana devin usor transparenti.
Puneti carnea si berea.
In continuare puteti proceda in doua moduri:
- completati cu apa daca mai este nevoie, lasati sa fiarba pe ochiul de la aragaz, la foc mic, pana ce cartofii sunt aproape facuti si sosul a mai scazut; spre sfarsit, adaugati cubuletele de rosii, cu sucul lor cu tot, condimentati cu sare si piper, dupa gust, continuand fierberea pana ce cartofii sunt facuti;
- adaugati cubuletele de rosii cu sucul lor, condimentati cu sare si piper si dati vasul la cuptorul incalzit, la foc potrivit, pana ce cartofii sunt facuti si sosul a mai scazut.
Serviti tocanita calda cu o salata de sezon sau muraturi.
Cine ar refuza o bucățică de ciocolată? Un desert tradițional, al copilăriei, al momentelor de bucurie și...
Ciocolată de casăPrajitura aceasta pufoasa cu branza dulce si aroma de portocala este preferata copiilor mei.:) Pofta buna!!
Prajitura pufoasa cu branzaReteta de strudel cu mere. Strude cu mere si foi de placinta. Strudel cu mere, nuci si scortisoara. Retete cu mere. Deserturi...
Strudel cu mere
Comentarii