In uleiul incins de coconut am pus direct ceapa, ardeiul si rosiile gata spalate, curatate si tocate, am lasat la foc 2-3 minute dupa care am pus pulpitele de pui, usturoiul si busuiocul si am lasat la dunst cald. Am adaugat lapte de cocos din cand in cand, atat cat sa acopere carnea de pui.
Cand a fost carnea aproape gata am lasat pe foc pana a scazut lichidul si a ramas un sos mai grosut. Din cand in cand mai trebuie amestecat putin de tot, ca sa nu se prinda ceapa pe fundul cratitei.
Se serveste cu cartofi pireu, cu sos deasupra sau chiar acompaniat de o salata de sfecla rosie.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii