Caliti 5 min ceapa si ardeiul in putin ulei incins.
Adaugati bucatelele de carne, morcovul ras si caliti in continuare inca 10 min, amestecand des.
Puneti intr-un vas de lut mai inalt ciupercile, ½ din usturoi, tocanita, iar deasupra restul de usturoi.
Turnati pasta de rosii sau de ardei rosu, ½ din frunzele de patrunjel verde si rosiile cherry.
Dati la cuptorul incins, acoperit cu capac, pentru 30 min, la 180 grade.
Scoateti capacul si lasati la cuptor, inca cca 30 min sau pana cand carnea este facuta si sosul este aproape in intregime scazut.
Intre timp, curatati cartofii de coaja, taiati-i in doua si scobiti de miez.
Serviti tocanita de porc cat este calda, pusa in jumatatile de cartofi si presarata cu patrunjel verde.
Puteti asocia felii de gogosari murati sau o salata de sezon.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustAstazi vom prepara un milkshake super simplu, rapid si foarte racoritor: Milkshake din zmeura si banana, ideal pentru micul...
Milkshake cu zmeura si bananaDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii