Spalam carnea, o tamponam pentru a fi uscata si o taiem cubulete.
O punem la calit intr-o cratita, in untura incinsa. Cand se rumeneste, adaugam ceapa si o lasam 2-3 minute sa se inmoaie.
Adaugam ardeiul si morcovul, le calim cateva minute impreuna, adaugam 2 cani de apa si lasam sa fiarba acoperit cu capac, cca 45 de minute.
Daca este nevoie mai adaugam apa fierbinte.
Cand carnea este aproape fiarta adaugam cartofii taiati bucati mai mari, pasta de ardei, condimentele si frunza de dafin.
Potrivim gustul de sare apoi dam cratita la cuptorul preincalzit pentru 15-20 de minute.
La sfarsit adaugam maraul tocat. Pofta buna!
Covrigii cu mac si sare sunt o alegere populara pentru micul dejun, gustare sau chiar o rontaiala rapida in timpul zilei....
Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfectaPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateImi place foarte mult sa pregatesc tarte, sub fel si fel de combinatii, cu diverse creme, arome si fructe. Testez tot mai des...
Desert tarta cu crema de portocale si dulceata, fara zaharUn chec foarte gustos care a disparut mult mai repede decat m-as fi asteptat. Este cu suc de portocale in compozitie si...
Chec cu portocaleIncearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos
Comentarii