Tocanita de Maruntaie de Pui

Complexitate
redusa
Tocanita de Maruntaie de Pui

Ingrediente

  • 500 gr pipote, inimi si ficati de pui
  • 2 cepe potrivite
  • 3 ardei grasi rosii (eu am avut congelati)
  • 300 gr rosii cherry (eu am avut congelate)
  • o capatana usturoi
  • 100 ml ulei
  • 250 ml bulion
  • 250 ml apa
  • patrujel dupa gust, aproximativ o legatura (eu am avut congelat)
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Pipotele si inimile se curata bine de pielite si se taie bucatele micute. Intr-o tigaie se pune uleiul, iar cand acesta s-a incalzit se adauga inimile si pipotele. Acestea se calesc putin pe o parte si pe cealalta dupa care se pune apa si se lasa pe foc pana ce se patrund bine.

Daca s-a evaporat apa si acestea nu s-au fiert se mai adauga putina apa pana ce acestea se patrund bine. Se adauga ceapa taiata julien si ficatul taiat bucatele potrivite. Cand s-au patruns putin si acestea se adauga ardeiul gras taiat julien si rosile cherry intregi.

Se amesteca bine, dupa care se adauga bulionul. Tocanita obtinuta se lasa pe foc pana ce se patrund bine toate legumele. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Usturoiul se zdrobeste si se adauga spre sfarsitul tocanitei. Se mai lasa 10 minute si se opreste focul, dupa care se adauga patrunjelul taiat marunt.
Tocanita se serveste calda cu piure de cartofi sau mamaliguta.
Pofta buna!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide
Friptura De Miel

Friptura De Miel

Friptura De Miel
Drob de Miel

Drob de Miel

Drob de Miel
Cele mai apreciate rețete
Negresa (III)
1
Dulciuri

Negresa (III)

Negresa (III)
Prajitura Kinder Bueno
2
Dulciuri

Prajitura Kinder Bueno

Aceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...

Prajitura Kinder Bueno
Negresa cu branza si cirese
3
Dulciuri

Negresa cu branza si cirese

Negresa cu branza si cirese
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
4
Aperitive

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Parteneri
Pizza prosciutto e funghi
Bucataras.RO

Pizza prosciutto e funghi

Pentru a obține gust autentic al pizzei italienești trebuie să acordăm atenție fiecărui ingredient în parte, iar...

Pizza prosciutto e funghi
Cozonac pufos cu aluat oparit
Culinar.RO

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Pasca traditionala
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala