Pipotele si inimile se curata bine de pielite si se taie bucatele micute. Intr-o tigaie se pune uleiul, iar cand acesta s-a incalzit se adauga inimile si pipotele. Acestea se calesc putin pe o parte si pe cealalta dupa care se pune apa si se lasa pe foc pana ce se patrund bine.
Daca s-a evaporat apa si acestea nu s-au fiert se mai adauga putina apa pana ce acestea se patrund bine. Se adauga ceapa taiata julien si ficatul taiat bucatele potrivite. Cand s-au patruns putin si acestea se adauga ardeiul gras taiat julien si rosile cherry intregi.
Se amesteca bine, dupa care se adauga bulionul. Tocanita obtinuta se lasa pe foc pana ce se patrund bine toate legumele. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Usturoiul se zdrobeste si se adauga spre sfarsitul tocanitei. Se mai lasa 10 minute si se opreste focul, dupa care se adauga patrunjelul taiat marunt.
Tocanita se serveste calda cu piure de cartofi sau mamaliguta.
Pofta buna!!!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii