Se inabuse in putin ulei de masline cu jumatate de cana cu apa legumele taiate marunt, se lasa zece minute sa fiarba la foc mic apoi se adauga bulionul desfacut intr-o cana cu apa si se mai lasa inca 5 minute sa fiarba.
Se adauga carnea taiata cubulete, se asezoneaza cu delikat si piper se pune capacul si se lasa sa fiarba inabusit pana fierbe carnea. Cand aceasta e aproape fiarta se adauga vinul si ciupercile si se lasa pe foc fara capac pana scade putin sosul.
Dupa ce au fiert toate si a scazut sosul se adauga verdeata tocata marunt
Se serveste cu mamaliga!
POFTA BUNA!
Intr-un vas, se pun untura moale, zaharul, oul si laptele. Se amesteca bine cu ajutorul unui mixer, apoi se adauga faina...
Prajitura cu foi si gem de pruneSe separă galbenusurile de albusuri. Peste gălbenușuri se pune cu un praf de sare. Sarea va intensifica culoarea lor....
Savarine cu friscaPrajitura Tosca are o combinație de texturi ce te cuceresc atât vizual cât și ca gust. Blatul din albușuri cu mac și...
Prajitura Tosca
Comentarii
Adaugă comentariu