Se inabuse in putin ulei de masline cu jumatate de cana cu apa legumele taiate marunt, se lasa zece minute sa fiarba la foc mic apoi se adauga bulionul desfacut intr-o cana cu apa si se mai lasa inca 5 minute sa fiarba.
Se adauga carnea taiata cubulete, se asezoneaza cu delikat si piper se pune capacul si se lasa sa fiarba inabusit pana fierbe carnea. Cand aceasta e aproape fiarta se adauga vinul si ciupercile si se lasa pe foc fara capac pana scade putin sosul.
Dupa ce au fiert toate si a scazut sosul se adauga verdeata tocata marunt
Se serveste cu mamaliga!
POFTA BUNA!
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaDe cand am revenit din Bulgaria, m-am gandit numai la vinetele mancate la un restaurant bulgaresc, asa ca astazi va prezint...
Vinete bulgaresti pregatite la slow cooker-ul Crock-Pot Digital 4.7 L DigitalO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii