Se caleste ceapa si usturoiul pana devin sticloase, apoi se adauga ardeiul si se continua calirea pana ce acesta s-a inmuiat.
Se presara boiaua, se amesteca si se pune ficatul.
Se lasa foarte putin pe foc mic, pana-si schimba usor culoarea (se albeste).
Punem apa, doar cat sa acopere ficatul si lasam acoperit, la foc mic, pana ce acesta este facut.
Spre sfarsit se adauga maslinele desarate(puse de cu seara in apa rece, iar a doua zi se fierb putin, cu alta apa, apoi se scurg).
Cand ficatul este facut se adauga amidonul desfacut cu smantana, patrunjelul tocat, se sareaza si se pipereaza, dupa gust si se presara cimbrisorul. .
Se mai dau cateva clocote pana sosul este legat.
Se serveste calda cu pireu de cartofi sau orez, paste, mamaliguta, sau asa simpla, dupa preferinta.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaImi era pofta de o pizza ca nu facusem cam de mult si am ales de aceasta datasa fac pizza calzone. O bunatate a fost din care...
Pizza CalzoneAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Comentarii