Tocanita de Carne cu Cartofi

Complexitate
redusa
Tocanita de Carne cu Cartofi

Ingrediente

  • 700 g carne de porc (eu de regula folosesc coaste)
  • 10 cartofi mijlocii ca marime
  • 1 ceapa mare
  • 3 ardei mici sau unul mare
  • cateva rosii
  • sare
  • piper si boia dupa gust
  • patrunjel proaspat, tocat, dupa gust
  • ulei

Mod de preparare

Se curata si se taie ceapa, ardeiul si rosiile, se pun in cratita cu putin ulei. Se prajesc pentu 2-3 minute, se adauga carnea taiata bucatele mici, se acopera cu apa, se drege de sare, piper si boia si se lasa la fiert pentru 20 minute aproximativ.

Apoi se adaug peste toate astea, cartofii taiati in lungime, se mai adauga apa si se lasa la fiert inca 20 de minute (sau pana sant fierti cartofii). Eu tin carnea la fiert doar 20 de minute ca aici carnurile fierb mai repede decat in Romania (nu ma intrebati de ce).

Se adauga patrunjel, daca doriti si se serveste langa castraveti murati, un darab de pita de casa proaspat scoasa din cuptor si un paharel de tuica.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Trubochki - Cornulete Rusesti

Trubochki - Cornulete Rusesti

Trubochki - Cornulete Rusesti
Muschi de porc in crusta de nuci

Muschi de porc in crusta de nuci

Muschi de porc in crusta de nuci
Haiose

Haiose

Haiose
Cele mai apreciate rețete
Salata de boeuf (pentru Craciun)
1
Aperitive

Salata de boeuf (pentru Craciun)

Salata de boeuf (pentru Craciun)
Piersici
2
Dulciuri

Piersici

Piersici
Cum Se Fac Jumarile din Slanina / Fleica de Porc
3
Aperitive

Cum Se Fac Jumarile din Slanina / Fleica de Porc

Cum Se Fac Jumarile din Slanina / Fleica de Porc
Prajitura Sau Rulada cu Mere
4
Dulciuri

Prajitura Sau Rulada cu Mere

Prajitura Sau Rulada cu Mere
Tort Racoros
5
Dulciuri

Tort Racoros

Tort Racoros
Parteneri
Desert batoane din fulgi de orez
Bucataras.RO

Desert batoane din fulgi de orez

Am aceasta reteta de foarte multi ani, am primit-o de la o fosta colega de serviciu care era sasoaica. Le-a placut tare mult...

Desert batoane din fulgi de orez
Cozonac oparit
Culinar.RO

Cozonac oparit

Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.

Cozonac oparit
Gogosi de post
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post