Ceapa se taie marunt, marul se da pe razatoare, se calesc in putin ulei de masline se adauga rosiile taiate cuburi sau bulionul, sarea, piperul, frunzele de dafin, semintele de chimen (1 lingurita), boiaua, si carnea.
Se lasa pana isi schimba carnea culoarea, apoi se adauga apa si se lasa la fiert la foc mic 30 de minute. La sfarsit se adauga mararul (eu am pus patrunjel) si se serveste cu galuste de faina.
Pt. galuste, batem 2 oua punem cam 100ml apa, sare si faina astfel incat sa rezulte un aluat mai moale. Se pune apa la fiert intr-o oala mai mare, iar cand a inceput sa fiarba se rup cu lingura galustele.
Aceasta mancarica merge foarte bine cu o salata. Eu am facut de varza.
Cine nu a mancat macar o data friganele preparate cu drag de bunica sau de mama? Buneee.... Pentru un mic...
FriganeleDrobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de post
Comentarii