Se incinge uleiul intr-o cratita, se adauga ceapa taiata solzisori si ardeiul gras taiat feliute subtiri. Se adauga carnea de porc taiata cubulete si se amesteca. Se adauga boia de ardei si apa cat sa acopere.
Dupa ce fierbe carnea se adauga ingrosala din 2 linguri de faina si lapte. Se lasa sa dea un clocot si se adauga vegeta si piper dupa gust. La sfarsit se adauga patrunjel frunze tocat marunt.
Se serveste cu muraturi
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii