Pieptul de pui il taiem cuburi pe care le tragem la tigaie pentru a le rumeni usor.
Orezul spalat in doua, trei ape si lasat la umflat in apa calda. Legumele curatate si spalate le taiem in mod aleatoriu pentru fiecare, dupa placul fiecaruia.
Jumatate din ulei a fost pus la pieptul de pui jumatate il punem la calirea legumelor.
Rosiile le oparim timp de 5 min ca sa le putem da pielita de pe ele si le facem cubulete mici.
Se pun rosiile peste legume iar la 10 min se pun si pieptul de pui.
Dupa alte 15 min se adauga orezul se da focul la mic.
Spre final bulionul stins cu apa calda, si se adauga mirodeniile.
Se orneaza cu marar.
O explozie de arome.
Nu-i asa ca de multe ori va ramane mamaliguta si nu stiti ce sa faceti cu ea? Eu am gasit aceasta reteta la Epurasha si am...
Pernute crocante din mamaligutaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii