Pieptul de pui il taiem cuburi pe care le tragem la tigaie pentru a le rumeni usor.
Orezul spalat in doua, trei ape si lasat la umflat in apa calda. Legumele curatate si spalate le taiem in mod aleatoriu pentru fiecare, dupa placul fiecaruia.
Jumatate din ulei a fost pus la pieptul de pui jumatate il punem la calirea legumelor.
Rosiile le oparim timp de 5 min ca sa le putem da pielita de pe ele si le facem cubulete mici.
Se pun rosiile peste legume iar la 10 min se pun si pieptul de pui.
Dupa alte 15 min se adauga orezul se da focul la mic.
Spre final bulionul stins cu apa calda, si se adauga mirodeniile.
Se orneaza cu marar.
O explozie de arome.
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii