Ceapa se curata si se taie pestisori, ardeiul se curata de cotor si se taie fasii subtiri. Carnea de porc se taie cubulete. Intr-o cratita se pune uleiul si cand este incins se pune ceapa. Se adauga ardeiul gras si putina apa cam 50 ml si se lasa sa se inabuse.
Cand s-au inabusit se adauga carnea de porc se amesteca cu ceapa si ardeii si se adauga apa sa acopere carnea. Se acopera cratita cu un capac si se lasa sa fiarba inabusit. Cand a fiert carnea se adauga 2 linguri de bulion, se amesteca, se mai adauga sarea si piperul si se mai lasa sa dea cateva clocote.
La sfarsit se presara patrunjel verde tocat.
Se serveste calda.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii