Se incalzeste cuptorul la 170C.
Se pune o lingura de ulei de masline intr-o tava, dupa care se aranjeaza puiul (asezonat cu sare si piper) in tava. Se amesteca pasta de ardei cu apa si se toarna peste pui. Se pun usturoiul, rosiile, ceapa si ciupercile peste pui, incercand sa nu se lase spatiu gol. Se adauga lingura de ulei de masline ramasa.
Se baga la cuptor in jur de o ora si jumatate, pana legumele sunt moi si puiul este facut. Turnati apa din cand in cand, pentru a nu se usuca. Se serveste cu pilaf si salata verde.
Se poate adauga si ciusca la amestec, dupa gustul fiecaruia.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii