Tagliatelle cu Pui si Ciuperci

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Tagliatelle cu Pui si Ciuperci

Ingrediente

  • o bucata 15 cm praz
  • 1/2 ardei rosu
  • 6 ciuperci champignon
  • 2 bucati piept pui gata preparat
  • 3 linguri smantana
  • oregano
  • 1 lingura faina
  • 3/4 pahar cu apa sau supa clara de pui
  • 50 grame parmezan razuit
  • sare piper
  • ulei masline
  • 1/2 pachet tagliatelle

Mod de preparare

O reteta gata in mai putin de 30 minute! Aceste paste sunt delicioase si se fac foarte rapid, datorita si faptului ca se pregatesc cu piept de pui gata gatit. Cu o zi in urma am facut piept de pui la grill si mi-au ramas 2 bucati, asa ca m-am gandit sa transform pieptul de pui intr-o mancare noua. Rezultatul a fost gustos;)

Prazul si ardeiul le spalam bine, apoi le taiem felii subtiri. Intr-o tigaie turnam putin ulei de masline, apoi punem prazul si ardeiul la calit, cam 5 minute. Ciupercile le trecem printr-un jet de apa rece sa le curatam, apoi le feliem si le adaugam in tigaie. Acum e momentul sa punem pastele la fiert in apa cu sare. Dupa inca 5 minute adaugam oregano, smantana, faina si apa.

Amestecam pana se omogenizeaza, condimentam cu sare si piper si apoi adaugam 1/2 din parmezan si pieptul de pui taiat fasii. Lasam la foc mic cam 10 minute, pana se ingroasa sosul (daca s-a prea ingrosat mai adaugam 2 linguri de apa). Pastele cand sunt fierte, le scurgem si le adaugam peste pui, amestecam bine si la final presaram parmezanul ramas. Mie imi plac ardeii iuti, asa ca deasupra am presarat cateva feliute:) .

Enjoy!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa