Spaghette de Orez cu Pui si Legume in Stil Chinezesc

Complexitate
redusa
Spaghette de Orez cu Pui si Legume in Stil Chinezesc

Ingrediente

  • -250 g spaghette de orez
  • -230 g bambus in conserva
  • -250 g piept de pui
  • -3 morcovi
  • -1 zucchina
  • -1 tija sedano
  • -1/2 ceapa
  • -1/2 ardei rosu
  • -1/2 ardei galben
  • -100 g broccoli
  • -o bucatica de unt
  • -sare
  • -piper
  • -soia

Mod de preparare

Se curata si se taie felii subtiri morcovii, tija de sedano, jumatatea de ceapa, broccoli si zucchina.

Se pun la oparit, dar fiecare in parte, eu am inceput cu zuchina (dovlecelul), pe care am lasat-o in apa pt 3-4 minute. Dupa cele 3-4 minute, am scos bucatelele de zuchina din apa in care fierbeau si le-am aruncat intr-un bol cu apa rece, asa se opresc din fierbere si nu isi pierd culoarea.

Dupa zuchina, am pus la fiert tija de sedano pt 5 minute, dupa care am strans bucatelele si le-am aruncat in bolul cu apa rece in care era si zuchina. Dupa sedano, am pus la, fiert morcovii pt 5 minute, dupa care i-am pus in bolul cu apa rece. Ultima data am pus la fiert ceapa si broccoli pt 1-2 minute.

Dupa ce legumele de mai sus au fost oparate, am taiat fasii ardeii si i-am pus la prajit pt 5 minute in ulei.

Pana s-au prajit ardeii, am taiat pieptul de pui, fasii subtiri. Dupa cele 5 minute am luat ardeii din tigaie si am pus carnea la prajit. Am lasat carnea pt 5-7 minute, pana s-a prajit uniform, dupa care am adaugat toate legumele fierte si ardeii. Si le-am lasat pe foc cateva minute.

Intre timp am pus la fiert spaghetele. Dupa ce s-au fiert le-am scurs de apa si le-am pus intr-un bol.
Peste spaghette am pus legumele cu carnea si am aruncat si bambusul din conserva.

Am adaugat sare, piper si sos de soia. Prima data am pus o lingura de soia, dupa care am amestecat si am mai adaugat, pana la 4 linguri.

Se servesc calde... sunt superrrr :).

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci
Salata de cartofi Olivier

Salata de cartofi Olivier

Aceasta salata combina cubulete de cartofi, morcovi, carne fiarta (vita sau pui), castraveti murati, mazare si oua, toate...

Salata de cartofi Olivier
Tarta cu rubarba si cirese

Tarta cu rubarba si cirese

Tarta cu rubarba si cirese
Cele mai apreciate rețete
Ceafa de porc la cuptor
1
Prajitura turnata cu branza si visine
2
Dulciuri

Prajitura turnata cu branza si visine

Prajitura turnata cu branza si visine
Dulceata de visine
3
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
4
Dulciuri

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
Crema de legume cu rosii si perisoare de pui
5
Borsuri, supe, ciorbe

Crema de legume cu rosii si perisoare de pui

Crema de legume cu rosii si perisoare de pui
Parteneri
Covrigei cu chimen si parmezan
Bucataras.RO

Covrigei cu chimen si parmezan

O reteta exceptionala de covrigei. Foarte gustosi si fragezi !

Covrigei cu chimen si parmezan
Chiftele din carne si legume, la cuptor
Culinar.RO

Chiftele din carne si legume, la cuptor

Aceste chiftele din carne și legume sunt perfecte pentru a fi servite ca fel principal alături de o salată proaspătă sau...

Chiftele din carne si legume, la cuptor
Reteta de tort cu blat umed de cacao si mousse de ciocolata - deliciu ciocolatos
Gustos.RO

Reteta de tort cu blat umed de cacao si mousse de ciocolata - deliciu ciocolatos

incearca reteta perfecta de tort cu blat umed de cacao si mousse de ciocolata! Un desert decadent, ideal pentru orice ocazie...

Reteta de tort cu blat umed de cacao si mousse de ciocolata - deliciu ciocolatos
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate