Snitele in crusta de cartofi

Postat pe: 30-10-2017
(0)

Ingrediente

1 piept mare de pui dezosat
2 ouă
4 linguri cu făină
4 cartofi potriviţi
200 g smântână
pătrunjel tocat
chimen măcinat
boia dulce
boia iute
sare
piper
făină
ulei pentru prăjit

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

10min
Timp gatire

GĂTIRE

20min
Numar portii

PORȚII

6 portii
Se porţionează pieptul de pui. Bucăţile de carne se presară cu sare şi piper.

Cartofii se curăţă, se spală, apoi se rad pe răzătoarea cu ochiuri mici şi se scurg de surplusul de suc. Se pune răzătura într-un castron, se adaugă ouăle, făina, smântâna, sare, piper, boia şi dulce şi un praf de boai iute, pătrunjel tocat şi praf de chimen. Se amestecă totul foarte bine.

Se pune ulei mai mult la încins. Bucăţile de carne se dau prin făină, se scutură de surplus, apoi se dau prin compoziţia pregătită înainte. Se prăjesc la foc potrivit pe ambele părţi până se rumenesc frumos.

Sunt foarte bune şi calde şi reci şi cu garnitura şi fără.

Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Snitele in crusta de cartofi" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Trimmer T800E

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Snitele in crusta de cartofi