Pieptul de pui il taiem felii, batem feliile, le condimentam cu sare si piper pe ambele parti.
Intr-un bol, batem ouale cu sare, piper dupa gust, usturoiul pisat, adaugam smantana si cascavalul ras. Amestecam bine pana ce se omogenizeaza.
Trecem fiecare felie (pe ambele parti) de carne prin faina, dupa care prin amestecul de ou si din nou, prin faina.
Le prajim pe ambele parti dupa care le scoatem pe un servetel de bucatarie.
Eu am adaugat putin cascaval ras cand le-am scos.
Degetelele de pui sunt crocante si savuroase, preferatele copiilor. De ce sa le cumper, daca le poti face acasa?
Degetele de pui - crocante si savuroasePlacinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafideIncanta-ti familia si prietenii cu o reteta traditionala de branzoaice sau poale-n brau. Aceasta reteta simpla si gustoasa va...
Branzoaice sau poale-n brau - reteta traditionala, simpla si gustoasa
Comentarii