Cele 8-10 portii piept de pui, date prin ouale batute si cu cele 2 lingurite de mustar si faina se prajesc. Se scot si se scurg pe un plarou acoperit cu servetele de hartie. Se ia un vas de sticla rezistent la temperaturi inalte, se aseaza snitelele, se toarna apa, se pune piper, cimbru, sare si se lasa la cuptor pana incepe apa sa clocoteasca.
Dupa aceea se pun 5-6 catei de usturoi pisat si o lingura de bulion sau 2 rosii potrivite, taiate marunt si legatura de patrunjel tocata marunt.
Se mai lasa 5-7 minute la foc mic.
Se serveste cu piure de cartofi sau orez fiert cu legume
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii