Snitel de vitel

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg carne de vitel, cotlet sau pulpa
  • 5 sau 6 cepe mari
  • 2 ardei
  • putin ulei
  • sare piper

Mod de preparare

Se taie carnea pentru snitel , se bate se sareaza si pipereaza, ceapa si ardeiul se taie feliute, se pune uleiul intr-o cratita se aseaza un strat de snitel si unul de cepa cu ardei, se repeta , asezate in asa fel ca deasupra sa fie ceapa cu ardei, se pune capac si se fierbe la foc mic aprox. 40 minute.
Se serveste cald cu garnitura, de preferat piure de cartofi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate