Se pune varza la oparit in apa cu sare si putin otet. Dupa ce a fost oparita se curata frunzele de partea groasa si se incepe pregatirea umpluturii.
Pentru a face o economie de timp se poate fierbe orezul inainte si carnita impreuna cu legumele se poate cali bine. Daca nu, se amesteca orezul impreuna cu restul de ingredinte (ceapa, morcov). Oul se adauga la sfarsit in ambele situatii.
Se condimenteaza cu putina sare si foarte putin piper. Se umplu frunzele de varza care dupa ce au fost infasurate se aseaza intr-o cratita care a fost tapetata pe fund cu ulei de porumb, foi de varza taiate foarte marunt si cimbru cu marar. Se adauga deasupra acestora jumatate din cantitatea de cubulete de rosii si incepe asezarea sarmalutelor.
Dupa ce se termina amestecul se acopera cu un strat de varza taiata marunt rosii si marar si cimbru. Se prepara suc de rosii cu apa si se adauga pana la jumatea vasului cu care vor fi introduse la cuptor timp de 1h si 30 min.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii