Se pune varza la oparit in apa cu sare si putin otet. Dupa ce a fost oparita se curata frunzele de partea groasa si se incepe pregatirea umpluturii.
Pentru a face o economie de timp se poate fierbe orezul inainte si carnita impreuna cu legumele se poate cali bine. Daca nu, se amesteca orezul impreuna cu restul de ingredinte (ceapa, morcov). Oul se adauga la sfarsit in ambele situatii.
Se condimenteaza cu putina sare si foarte putin piper. Se umplu frunzele de varza care dupa ce au fost infasurate se aseaza intr-o cratita care a fost tapetata pe fund cu ulei de porumb, foi de varza taiate foarte marunt si cimbru cu marar. Se adauga deasupra acestora jumatate din cantitatea de cubulete de rosii si incepe asezarea sarmalutelor.
Dupa ce se termina amestecul se acopera cu un strat de varza taiata marunt rosii si marar si cimbru. Se prepara suc de rosii cu apa si se adauga pana la jumatea vasului cu care vor fi introduse la cuptor timp de 1h si 30 min.
Dovleceii pane sunt un aperitiv delicios, perfect pentru orice masa. Preparati din felii subtiri de dovlecei, trecute prin...
Dovlecei pane - un aperitiv deliciosImi place sa ma joc cu aluaturile, clar! Asa ca incerc orice combinatie, atat la paine cat si la placinte sau altele. De...
Chifle cu unt si seminte de susanO inghetata foarte buna!
Inghetata frantuzeasca de vanilieIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii