Se pune varza la oparit in apa cu sare si putin otet. Dupa ce a fost oparita se curata frunzele de partea groasa si se incepe pregatirea umpluturii.
Pentru a face o economie de timp se poate fierbe orezul inainte si carnita impreuna cu legumele se poate cali bine. Daca nu, se amesteca orezul impreuna cu restul de ingredinte (ceapa, morcov). Oul se adauga la sfarsit in ambele situatii.
Se condimenteaza cu putina sare si foarte putin piper. Se umplu frunzele de varza care dupa ce au fost infasurate se aseaza intr-o cratita care a fost tapetata pe fund cu ulei de porumb, foi de varza taiate foarte marunt si cimbru cu marar. Se adauga deasupra acestora jumatate din cantitatea de cubulete de rosii si incepe asezarea sarmalutelor.
Dupa ce se termina amestecul se acopera cu un strat de varza taiata marunt rosii si marar si cimbru. Se prepara suc de rosii cu apa si se adauga pana la jumatea vasului cu care vor fi introduse la cuptor timp de 1h si 30 min.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaCu o cana de ceai dimineata sau cu o cana de cafea, aceste miniprajiturele sunt cel mai bun mic dejun pentru mine. Iar faptul...
Muffins cu visineMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii