De obicei folosesc carne tocata de porc si de vita si un pic de bacon afumat. La 800 de grame de carne tocate punem 2 cepe marisoare. Prajim ceapa in ulei si cind aceasta a capatat acel aspect stralucitor adaugam o cescuta de orez.
Orezul eu obisnuiesc sa il las un pic la umflat in apa calduta.
Amestecam carnea cu ceapa prajita, orezul (pe care l-am lasat un pic pe foc cu ceapa), 2 oua batute bine, sare, piper si dupa gustul fiecaruia patrunjel verde si marar.
Le punem intr-o tava si le acoperim cu sos de rosii amestecat cu un pic de supa de carne. Le lasam la cuptor cam o ora. Cind sunt aproape gata turnam smantana.
Se servesc cu mamaliguta calda.
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii