Saramura de miel

Portii
4
Timp pregatire
55 minute
Timp coacere
20 minute
Complexitate
redusa
Saramura de miel

Ingrediente

  • 4 cotlete de miel
  • 2 roşii
  • 1 ardei iute
  • 2 ardei kapia
  • usturoi
  • leurdă
  • condimente pentru miel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Spălăm carnea şi o ştergem.
O condimentăm cu sare, piper şi condimente speciale.
O aşezăm într-un castron, adăugăm leurdă tocată şi usturoi, apoi o ceaşcă de apă şi dăm la rece pentru 30 de minute.
Frigem cotletele pe grătarul încins.
Separat punem la fiert 1 l de apă cu sare, piper, codimente speciale, usturoi şi leurdă, după care adăugăm roşii, ardei kapia şi ardei iute toate coapte pe plită şi tocate.
Dăm în câteva clocote.
Carnea friptă se scoate într-un castron şi peste ea se toarnă saramura pregătită anterior.
Lăsăm 10 minute să se pătrundă gusturile, apoi se poate servi.
Poftă bună!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt

Fasole scazuta cu ciolan de porc afumat si ardei copt
Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata

Poale-n brau si colacei cu branza dulce si ciocolata
Cele mai apreciate rețete
Chisca umpluta cu crupe albe
1
Mancaruri cu carne

Chisca umpluta cu crupe albe

Chisca umpluta cu crupe albe
Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
2
Dulciuri

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
Prajitura cu foi si gem de prune
3
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Savarine cu frisca
4
Dulciuri

Savarine cu frisca

Savarine cu frisca
Furescuri cu Untura
5
Dulciuri

Furescuri cu Untura

Furescuri cu Untura
Parteneri
Sarmale cu ciuperci de post
Bucataras.RO

Sarmale cu ciuperci de post

Sunt cele mai bune sarmale ever....

Sarmale cu ciuperci de post
Poale-n brau (branzoaice)
Culinar.RO

Poale-n brau (branzoaice)

In Muntenia li se spune branzoaice, in Moldova Poale-n brau, dar sunt bune oricum le-ai spune.

Poale-n brau (branzoaice)
Cozonac evantai
Gustos.RO

Cozonac evantai

Intr-un bol se dizolva drojdia cu zaharul si putin lapte caldut.

Cozonac evantai