Spanacul l-am oparit si tocat pina a devenit ca o pasta pe care am frecat-o cu praf de usturoi, sare, piper si un pic de ulei. Pipetul de pui, l-am taiat fasii ca pentru snitel, le-am facut rulouri si le-am prajit in ulei. Dovlecelul l-am taiat fisii Juliene, la fel si coaja de lamiie.
Am blansat dovlecelul si dupa racire, l-am asezat cu coaja de lamiie taiata Juliene pe o frunza de salata. Am preparat un sos de unt, am asezat spanacul si deasupra oul de prepelita fiert, am pus si rosia, pentru decor.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii