Spanacul l-am oparit si tocat pina a devenit ca o pasta pe care am frecat-o cu praf de usturoi, sare, piper si un pic de ulei. Pipetul de pui, l-am taiat fasii ca pentru snitel, le-am facut rulouri si le-am prajit in ulei. Dovlecelul l-am taiat fisii Juliene, la fel si coaja de lamiie.
Am blansat dovlecelul si dupa racire, l-am asezat cu coaja de lamiie taiata Juliene pe o frunza de salata. Am preparat un sos de unt, am asezat spanacul si deasupra oul de prepelita fiert, am pus si rosia, pentru decor.
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaSarbatorile Pascale au o mare insemnatate spirituala pentru mine.. Daca Craciunul il simt mai.. comercial, mai pe cadouri...
Pasca fara aluatSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii