Se transeaza pieptul de pui si se bate in folie de plastic dupa cum s-a descris la snitelele holstein;
- se sareaza si pipereaza;
- se ung cu unt si se astern pe ele foile de salata ori spanac (foi de sfecla ori foi de mangold de asemeni sunt f. bune);
- deasupra se pune usturoi pisat, rosii uscate conservate in ulei si bucati de cascaval cedar;
- se ruleaza cu ajutorul foliei, se strang la capete si se pun in frigider o ora;
- se scot si se trec prin faina ou si pesmet;
- se prajesc usor pe toate partile in tigaie de fonta;
- se pune tigaia la cuptor pentru 20 minute.
Pofta buna!
Se serveste cu ciulama de ciuperci sau alta garnitura potrivita.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii